Akinek ideje van, annak lehet jó pálinkája is.

Szakmai nap és gálavacsora

Figyelem! A kialakult helyzetre való tekintettel a program, a helyszín és az időpontok változhatnak!  A szervezők az eredményeket a verseny hivatalos honlapján is közzéteszik a hivatalos eredményhirdetést követően. 

p

A rendezvény ideje

Hamarosan

p

A rendezvény helyszíne

Hamarosan

p

Gálavacsora-jegy

Ft/fő

01

Szakmai nap

Tervezett időpontok

Hamarosan

02

Gálavacsora

Információk

p

Magnus Spirituum 2021. évi szakmai nap, eredményhirdetés és gálavacsora tervezett nyári időpontja a kormány döntésétől függően változhat! A rendezvény idejét a későbbiekben tesszük közzé.

p

A gálavacsora ára ………..ft/fő. Az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, vegyék figyelembe, hogy a helyszínen külön vacsorajegy igénylésére/ vásárlásra nincs lehetőség.

p

A díjátadóra és a díszvacsorára csak a vacsorajegy átvételét kővetően léphet be. A jegyet

  • személyesen a versenyre való jelentkezéskor, a minták leadásakor lehet átvenni.
  • a postai úton leadott minták, nevezések esetében pedig a verseny helyszínén a hostess személyzettől.
p

Amennyiben a gálavacsora díja nem kerül befizetésre, akkor a szervezők úgy tekintenek a nevezőre, mint aki csak a versenyen kíván részt venni. Az elért eredményekről a honlapon illetve e-mailben tájékozódhat. Díjait a szervezők postai úton juttatják el a versenyzőnek.

Kérdések

és válaszok

Neveztem a versenyre. Részt vehetek a gálavacsorán?

A díjátadóra és a díszvacsorára csak a vacsorajegy átvételét kővetően léphet be. A jegyet személyesen a versenyre való jelentkezéskor, a minták leadásakor lehet átvenni illetve a postai úton leadott minták, nevezések esetében pedig a verseny helyszínén a hostess személyzettől.

Vehetek jegyet a helyszínen?

Az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, vegyék figyelembe, hogy a helyszínen külön vacsorajegy igénylésére/ vásárlásra nincs lehetőség.

A nevezési díj feljogosít a gálavacsorán való részvételre?

Nem, a gálavacsorán való részvételnek külön részvételi díja van. A díjátadóra és a díszvacsorára csak a vacsorajegy átvételét kővetően léphet be. A jegyet személyesen a versenyre való jelentkezéskor, a minták leadásakor lehet átvenni illetve a postai úton leadott minták, nevezések esetében pedig a verseny helyszínén a hostess személyzettől.

Hol és mikor lesz az eredményhirdetés?

Magnus Spirituum 2021. évi szakmai nap, eredményhirdetés és gálavacsora tervezett nyári időpontja a kormány döntésétől függően változhat! A rendezvény idejét és helyszínét a későbbiekben tesszük közzé.

Hogyan értesülhetek az eredményeimről?

A verseny szervezői az eredményeket a verseny honlapján  www.magnusspirituum.hu is közzéteszik.

Nem tudok személyesen részt venni a szakmai napon. Hogy kapom meg a díjaimat?

Az oklevelek és a díjakat postai úton juttatják el a szervezők.

Milyen öltözetben jelenhetek meg a gálaesten?

Hamarosan

Van lehetőség kóstolásra?

Az eredményhirdetésen és a szakmai napon a hatályos jogszabályok szerint a nevezett és díjazott magánfőzött / bérfőzetett tételek kóstolására nincs lehetőség.