Akinek ideje van, annak lehet jó pálinkája is.

Kategóriák

Figyelem! Nevezni csak az alábbi kategóriákban lehetséges! Nevezéseket nem fogadunk el zöldségpárlatokkal, gabonapárlatokkal, sörpárlatokkal, déligyümölcs párlatokkal, likőrökkel, életstílus párlatokkal (gin, grappa, calvados, whiskey. rum, brandy egyéb geistek). Amennyiben a jelentkező ilyen tételekkel nevez, azt nem áll módunkban befogadni, így a beküldött tételek külön értesítés nélkül megsemmisítésre kerülnek.

01

Almatermésűek

  • alma
  • birs, birsalma, birskörte, vadbirs
  • körte
  • naspolya
  • vilmoskörte
  • egyéb almatermésűek.

02

Csonthéjasok

  • cseresznye
  • meggy
  • szilvák
  • kajszi
  • őszibarack
  • nektarin
  • egyéb csonthéjasok

03

Bogyósok

  • áfonya
  • berkenyék
  • csipkebogyó
  • bodza
  • eper
  • faeper
  • josta
  • köszméte
  • málna
  • ribiszke
  • szamóca, földieper
  • szeder
  • egyéb bogyósok.

04

Szőlő és törköly

  • fehér és piros szőlők /illatos és muskotályos /
  • szőlőtörköly /illatos és muskotályos/
  • egyéb szőlő félék
  • borpárlatok

05

V. Magnus Spirituum Pálinka és Párlatverseny legvadabb párlatai a Pálinkaangyal különdíjáért

Gyűjtött erdei illetve vadontermő gyümölcsök

  • berkenyék
  • boróka
  • erdei szamóca
  • égerlevelű fanyarka
  • galagonya
  • görögdinnye
  • japánbirs
  • homoktövis
  • kökény
  • sajmeggy
  • som
  • tűztövis
  • vadalma
  • vadbodza
  • vadcseresznye
  • vadkörte
  • vadmálna
  • vadmeggy
  • vadőszibarack
  • vadszilva
  • vadszeder

06

Vegyes pálinkák és párlatok

  • vegyes gyümölcsből készült pálinkák és párlatok.

07

Egzotikus gyümölcsök

  • kivi
  • citrom
  • füge

08

Ágyas párlatok